Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

GABRIEL SPREEKT

door trance channel ~ Robert Baker

"Zeer geliefde Kinderen van het Licht, zoals jullie weten heten wij Gabriel en wij zijn zeer verheugd in jullie goddelijke aanwezigheid te zijn. We zijn hier om jullie eraan te herinneren dat jullie scheppers zijn.

We komen in deze zeer belangrijke tijd in de evolutie van jullie planeet, een tijd waarin de Ziel en Geest in het fysieke lichaam door het Licht en de Kracht van jouw wezen verenigd worden bij jullie.

We moedigen jou, wezen van individueel Licht, aan in de Kracht van Eenheid te staan en via jouw individuele expressie van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander, een nieuwe visie voor jouw wereld, een nieuwe Hemel op Aarde, te creŽren.

We dagen je uit in plaats van het leven op jou te laten reageren zelf als schepper in het leven te handelen. We komen bij je om je te leren of nauwkeuriger gezegd eraan te herinneren hoe je dat precies kunt doen. En als altijd herinneren we je eraan te beseffen dat je elkaar lief kunt hebben."

-Gabriel

 

 

 

Robert Baker is de trance channel die sinds 1990 deze opmerkelijke informatie van Gabriel brengt. Deze doeltreffende informatie heeft wereldwijd duizenden mensen geholpen.

Robert channelt Gabriel wekelijks in het centrum in NYC (Gemeenschap van Zielen wekelijkse meditatie). We hopen deze zondagse channelingen (in het Engels) in de loop van 2006 via internetvideo aan te kunnen bieden.

Tijdens deze sessies biedt Gabriel een informatieve lezing aan en vervolgt de avond met een verlichtend Vraag/Antwoord onderdeel. Deze unieke mogelijkheid willen we heel graag de wereld inbrengen. Nu er zoveel verandering plaatsvindt, is het een ware zegening en steun toegang te hebben tot zo'n bron van duidelijke informatie die ons kan helpen te zien wat we kunnen verwachten en hoe we met die veranderende energieŽn kunnen werken.

 

INDIVIDUELE SESSIES MET GABRIEL (In het Engels):

Hoewel de ruimte door de vele aanvragen beperkt is - zijn er Individuele Gabriel Sessies (in het Engels) per telefoon mogelijk.

Hierdoor kun je toegang krijgen tot de helende wijsheid en humor van Gabriel zonder dat je een kostbare reis hoeft te maken.

Tijdens de sessie spreekt Gabriel eerst over wat hij in jouw huidige proces ziet en opent daarna de sessie voor persoonlijke vragen. Enkele van de onderwerpen waar mensen meestal advies over willen hebben zijn: hoe ze met relaties (zowel in het huidige als in vorige levens) om moeten gaan, carriŤre en levensdoel, fysieke gezondheid en details over wat er in deze ongekende tijd met ons als individu gebeurt.

Tijdens deze sessies mag je vragen wat je wilt... De sessies worden opgenomen en naderhand wordt de cassette van jouw sessie aan jou toegestuurd.

Wanneer je geÔnteresseerd bent deze kans te benutten bel Robert dan op 00-1-212-662-8631 of e-mail naar: gabriellt@aol.com (in het Engels) gabriellt@aol.com

Wanneer je Robert e-mailt laat hem dan eenvoudigweg weten op welke dagen en tijden jij kunt. Hij zal je dan terugschrijven om een tijd te bevestigen.

Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is op het afgesproken tijdstip 00-1-212-662-8631 te bellen. Gemakkelijk en eenvoudig!

ANDERE MOGELIJKHEDEN: Sommige mensen verkiezen op de mailinglist te staan om AUTOMATISCH CD's van de Wekelijkse Gabriel Lezingen (in het Engels) te ontvangen. Door je naam aan deze lijst toe te voegen zul je automatisch de CD of cassette ontvangen met de bijzondere informatie die Gabriel via Robert Baker iedere week brengt.

E-mail Robert eenvoudigweg om de dingen te regelen. Betalingen kunnen via creditcard. Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn.

 

Commentaren van anderen die met Gabriel en Robert gewerkt hebben:

"Gabriel's vriendelijke leiding heeft mijn leven op mooie wijze verrijkt en heeft me geholpen te ontdekken hoe ik iedere dag met meer diepgang, liefde en medeleven voor mezelf en anderen kan leven." -Valerie Fagan

"In Gabriel vind ik een hoge en liefdevolle leiding die een vreugde is om te ontvangen en te vertrouwen. Onze communicatie is een enorm positieve kracht in mijn leven." -Marc Heller

Mijn werk met Gabriel brengt mij steeds weer veel vreugde, evenwicht, inzicht en vrede. Ik dank hen beiden." -Bruce Hoegeman

 

 

Copyright © 2009 Children of Light