Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

 

Gabriël's Maandelijkse Weerbericht

 


Weerbericht nummer Zevenenvijftig

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomenvan
September – December, 2015


( ADVIES: Om een duidelijker inzicht te krijgen in hoe deze maanden in het grotere geheel passen, adviseren wij jullie om eerst het OVERZICHT van 2015  te lezen Het artikel bevat veel belangrijke informatie om elk deel van het jaar te begrijpen. Die informatie zullen we hieronder niet herhalen.)

Bericht van Ron: 

De kern van deze gang Weerbericht # 38 is gericht op 
het OPVOEDEN van je relatie naar JEZELF! 

Maandelijks Weerbericht #61 (September - December, 2015)


"Geliefde Children of Light, zoals je weet zijn we door Gabriël benoemd en zoals altijd zijn we zeer verheugd door jouw Goddelijke aanwezigheid. Wij komen op dit moment bij je om te praten over de laatste vier maanden van 2015 - een jaar van vollediger herstelde dualiteit, als het hart zich meer volledig verbindt met de onderste drie chakra's.


Dit is een onbekende beweging in de geschiedenis van jouw aarde. Je menselijke conditie is niet een directe verbinding met het hart voor het grootste deel bekend. Het is een persoonlijke aarde, gericht op de onderste drie chakra's geweest.

Het heeft je goed voorzien om in het eerste deel van je leven je persoonlijkheid te ontwikkelen. Dit is een belangrijk onderdeel om je aanvankelijke niveaus van je eigenwaarde en je doel te bevorderen. Dit heeft je heel goed behandeld.

Je bent waarschijnlijk te vinden in de afgelopen tijden waarbij de bedoeling van je leven weifelend lijkt te zijn en in sommige opzichten doorlaten te schemeren - voor degenen die innerlijk werk hebben gedaan - dat er een dieper gevoel van je bovenkomende doel is ontstaan.

Dit is waarom we hier zijn om over jou te praten, met de opening van de 3e toegangspoort van je hart in deze laatste vier maanden van 2015. Jouw wil en je passie voor het leven is de 3e toegangspoort. Het is verbonden aan jouw doel, als het nodig is dat jouw overbrugging al begonnen is en ruimte te vinden tussen je hart en je lagere zelf.

In de jaren sinds 2012, heb je de 7 chakra energie teruggebracht naar de 1e chakra, evenals de 6 chakra energieën naar beneden naar de 2e chakra. Jouw proces is voorbereid voor deze volgende stappen, door deze hogere energieën doorgedrongen in de onderste... voorbereiding vorm en het voorbereiden van een gevoel van ziel van plan bewustzijn.

Nu de verbinding van je hart, waarmee je hebt gewerkt, ben je begonnen je bewust te maken met de eerste twee toegangsporten in 2015. De eerste toegangspoort is alles over het leren om bewuste keuzes te maken en ook een gevoel van geweten te ontwikkelen. Op deze manier kun je niet alleen jezelf waarderen, maar mensen ook volledig om je heen beter te beschouwen en waarderen.

Dit waren de eerste vier maanden van het jaar en dan is deze huidige opvoering vanaf mei van de 2e toegangspoort ontwaakt en ontdekt waarbij jij jouw gehechtheid als vervanging voor een gevoel van eigenwaarde hebt gehad. Dit zal je dan duidelijk hebben laten uit verbindingen met elkaar.

Dit is begonnen om te bewegen in je bewustzijn en je bent begonnen met een onderhandeling van deze dingen in diepere wijzen en zelfs als het alleen maar op dit moment een invloed in je dromen is.
Nu gaan we in de laatste vier maanden en je begint aan de energieën te voeden die al zijn begonnen om te gaan met een nieuwe overbrug uit de 3e toegangspoort tot de 3e chakra in zonnevlecht.

Deze toegangspoort is het verlangen en passie voor het leven.
Je lagere wil is veranderd en waarschijnlijk verward met veranderingen die hebben plaatsgevonden. Wat is nu belangrijk voor mij? Wie ben ik nog meer? Wat is het doel van hier zijn?
Waarom moeite, is een veel voorkomende vraag van de lagere wil begint te bewegen vanuit zijn gewone comfortzones en agenda's, of bijzondere concentratie in het Leven.

Je hebt altijd geloofd dat het Leven was voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid en het bereiken van verschillende dingen in je lichamelijke. Je hebt, op vele manieren, gebaseerd op het verwonden van ontbrekende behoeften, gericht buiten jezelf, niet het gevoel volledig geliefd vanwege jouw verzorgers.

En je hebt niet vertrouwd dat je volledig wordt ondersteund door het Leven zelf.
Dit is een natuurlijke fase, die je hebt gehouden naar iets meer op zoek geweest. Je zou op zoek kunnen zijn naar waarneembare bewerking - baan, relatie, geld en dingen van je leven. Of je kan zijn begonnen op zoek naar buiten die dingen.

Dit is een juiste natuurlijke fase van de persoonlijkheid "meer" zoeken. Echter, voor deze laatste stadia, "meer" zou hetzelfde hebben opgehoopt, meer van de vooruitgang in de technologie of de mogelijkheden van het gemak wat in jouw leven is gebracht.

Dit heeft jou voorzien, in de zin dat het jou heeft aangespannen tot een bewustzijn dat er meer mogelijkheid is in je leven en toch in de laatste jaren is er een toenemende ontevredenheid met "dingen". Tegelijkertijd is er nu een groter vertrouwen dat meer mogelijk is. Jij leeft bijna in een verwachting dat meer zal blijven om jezelf te openbaren.

De volgende dingen. De volgende technologieën en uitvindingen zal zeker worden weergegeven. Je verwacht ze bijna op een maandelijkse basis op dit punt.

Het is heel inspirerend geweest over jouw nieuwsgierigheid en jouw mogelijke bewondering.
En nu op zoek naar "meer" is een poging om te zetten in een wil en passie voor het Leven zelf.
Dit is een inspiratie voor je ziel. De ziel begrijpt zelf dat het Leven voor het doel van de ervaring is. De ziel is een koninkrijk van ervaring, een koninkrijk waar je de persoonlijkheid in een grotere mogelijkheid voor liefde, passie en het doel zal overbruggen.

Deze drie woorden zullen steeds vooruit belangrijker worden. Dit zijn de dingen die zullen proberen om meer volledig te ontwaken in de komende vier maanden.

Wij hebben jou aangemoedigd in 2014 te beginnen met het werken aan een nieuwe inzicht, een nieuwe beoordeling van wat echt belangrijk voor je is. Wat belangrijk is voor jou de meeste geloofwaardigheid. Dit was om je voor te bereiden voor deze tijd.

Als je geen tijd hebt genomen om zoiets te doen, raden wij jou aan dit overzicht op dit moment te doen. Soms iets hebben van jouw duidelijke inzicht, is wat deze nieuwe energie zal geven, die jou aanraadt om te bewegen in de richting van het Leven en een duidelijke plaats te geven om je te concentreren.

Wanneer je je bewust bent van je innerlijke waarheid en bewust van de dingen die je echt raken en relevant zijn voor jou, heb je een meer natuurlijke voorkeur voor het Leven als het door je heen beweegt.

Dit is proberen plaats te vinden op diepgaande duidelijke manier, in vergelijking met wat je in de voorgaande jaren hebt gekend. Je kunt zelfs jezelf snel ronddraaiend vinden van opwelling dat zal beginnen door je te bewegen, als je een vermogen hebt om te zeggen "ja" naar het Leven.

Je hebt een opbouw die ten minste losjes wordt ontwikkeld, zodat je jouw verbinding met het leven meer volledig kunt omarmen. Dan begin je te zien hoe deze eerste drie toegangsporten samenwerken.

Jouw bereidheid om te bewegen naar het Leven door bewuste keuzes met een waarde van anderen en dan te bewegen naar grotere verbindingen in deze keuzes, zal het nu mogelijk maken een wil en passie voor je Leven en zal je toelaten meer gemotiveerd te zijn om jouw inzicht voltooid te worden.

Je zult op de een of andere manier meer opgewonden zijn over het Leven, zelfs als je niet weet waar het Leven jou leidt of waarom het jou leidt. We zijn hier om je te vertellen dat het leven je naar jezelf leidt.

Het leidt je om je eigen Zelfvertrouwen, jouw vertrouwen in je Goddelijke Plan voor het Leven zelf. Dit is het begin van deze hele volgende fase of tijdperk op jullie planeet, van ziel verbonden mensen.

Je hebt verteld over de laatste periode van 10 jaar dat de aarde voorbereiding is voor een nieuwe basis doorslaan. Dit zal een meer ingrijpende verschuiving zijn dan we konden pakken in de komende paar momenten. Maar we zullen je zeker vertellen dat deze nieuwe basis doorslaan al eerder geweest is, dat je al bereid bent om te leven naar je hart ruimte - het centrum van jezelf, voorbij de persoonlijkheid en het voortbestaan zelf, buiten de beperkingen van oorzaak en gevolg, voorbij alle dingen die hebben gediend als betrekkende eigenschap voor jou.

Deze periode is voorbereid en aangemoedigd voor tientallen jaren. Je bent door energieën invloed op aarde bereid. Je bent bereid om te beginnen deze energieën op te nemen. Je bent opgesteld door het verhogen van trillingen en aantal trillingen per seconde in je lichaam.

Dit is de verhoging van alle energieën - die in de "schaduw-zelf" noodzakelijk is van alle energieën angst, schaamte en oordeel. Alle energieën op gehechtheid, aantrekkelijkheid en schone schijn. Al deze dingen heb je gehouden in beperkte relaties, uit elkaar van het Leven. Je hebt gevoeld dat het Leven soms buiten jou was, dat je waardig nodig had om te controleren en manipuleren om de dingen die je wenst, ondanks jouw gebrek aan werkelijke waarde.

Dit is een fase van onenigheid, scheiding en angst geweest.
We zijn hier om jou te vertellen dat er in deze periode van 10 jaar, zoals je bent begonnen om te zien dat er meer van het Leven mogelijk is, het heeft je aangemoedigd vanuit scheiding in sommige opzichten, zoals het je heeft aangemoedigd uit je vertrouwde ongemakkelijk voelen met twijfels over Leven en mogelijkheid.

Deze heeft je bereid om uit te komen vanuit de grot of van je gewonden onbewuste of lagere zelf te komen. Indien deze voorwaarden niet bekend zijn voor jou, is er veel informatie beschikbaar. Het kanaal heeft duizenden uren van de informatie door te geven, als je nodig hebt een plaats om vertrouwd te raken met deze dingen worden. Maar we weiden uit.

We keren terug naar het feit dat je goed bent voorbereid voor deze nieuwe veranderingen, vollediger dan je zou kunnen denken. Deze tijd van versnelling heeft je bereikt om gekregen "te veranderen."

VERANDERING is het woord van de dag. We hebben het gezegd voor tientallen jaren via dit kanaal en de een voor hem (Robert Baker), die nu in de hemelse hoogte is.

Wij denken dat je waarschijnlijk het vertrouwen, verandering zal zijn op deze plek. Kijk maar naar de laatste 30 jaar op je aarde en je zult zien dat het nauwelijks herkenbaar is aan de oude grenzen en gewaarwordingen en bevolkingsdichtheid die je ooit kende... Je krijgt de plek.

Het is een tijd van ongekende verandering op je aarde geweest. Dit keer om te beginnen stromen met verandering en een beweging in het onbekende, wat een belangrijke fase in het Goddelijk Plan ontwaken is geweest.

Je beweegt nu naar de bruggen van de hogere zelf naar beneden naar de lagere zelf. Het is allemaal voorbereiding om mee te doen in je hartruimte. Dit is wat je kunt verwachten als je verder vooruit komt in de komende jaren.

Je bent alleen maar aan het planten van zaden voor de basis bruggen van de opengevouwen opzet op dit moment.

Dus nu verplaats je naar jouw wil en passie voor het leven in deze laatste vier maanden van 2015 - klaar voor die energie doordringen in de laagste wil 3e chakra in zonnevlecht.

Dit zal een opwelling geven van dat wat heeft gewacht voor meer dan de overspanning van de periode van 1000 jaar. Voor zoveel mensenleven heb je gewacht voor een inspiratie om te beginnen met de leegte, die je hebt voorbereid in de afgelopen jaren in te vullen.

Wanneer je hebt laten gaan van je beperkte overtuigingen en gewaarwordingen over alles wat het Leven zou kunnen zijn van de oude comfortzones. Je bent begonnen een ruimte voor te bereiden en als je hebt laten gaan, is het een gevoel van leegte en afsterven gecreëerd. Dit is een uitdaging voor jou, dat weten we.

Je hebt misschien al gevoeld dat je verliest je verlangen om te leven, jouw wens om op aarde te zijn. Er is net lijken, dus weinig zin als leegmaken heeft plaatsgevonden. We hebben grote medelijden voor wat je hebt doorgemaakt in deze fase. Het is al vele jaren van deze ontwikkeling.
In de grote regeling van de ziel tocht over land, het is maar knipperen van een oog. Maar voor je doorgaat van dag naar dag, begrijpen we het zeker dat er al jaren van wordt gevraagd en uitgedaagd, te laten gaan en het oude te laten komen om te worden verzorgd, vrijgegeven en geneutraliseerd van angst, schaamte en oordeel.

Dit is hoe je bereid wordt om een dieper gevoel van Eigenwaarde waarin je kon bewegen en vinden veel grotere liefde, passie en voornemen te zoeken.

Dit is wat je gaat voorbereiden om te openen op dit moment. Het is alleen de eerste lagen van de stroom in deze gepassioneerde doel maar het is een goede periode voor jou.

En dus geven wij jou een paar korte tips en aanwijzingen over wat je zou voorzien als een plaats van aandacht voor de laatste vier maanden.

SEPTEMBER

De maand september zal een tijd zijn wanneer de energieën van deze volgende hart doorgang zal verhuizen naar de 3e chakra. Dit zal ofwel een strijd met de onderdelen van jouw lagere wil zijn die vastbesloten zal vasthouden aan je overlevende agenda.

Wat is een "overlevende agenda?"

Dit is de agenda van wie je dacht dat je moest zijn, om in vrede te stellen of om conflicten te vermijden of om te vergoeden voor de gewonden "onwaardigheid" uit de oudste tijden.

Als je had gedacht dat je een super-uitvoerder moet, dan delen van je lagere wil kunnen vechten om te blijven bereiken, in plaats van over te geven tot een evenwichtig leven - waar je meer volledig in je eigen waarde vertrouwt.

Dit zou een onderbreking zijn voor een periode van tijd nodig van super-bereiken, zodat je aangemoedigd bent om jouw bijlagen te verlossen en kan vervolgens toegang tot de gevoelens die zijn gehouden onder verbergen of persoonlijkheid.

"Als ik niet de super-uitvoerder ben, voel ik me niet meer onder controle en onwaardig!" Hoe geweldig dat je jouw gevoelens voelt. Het is niet gelijk dat je uit controle BENT of dat je onwaardig BENT. Je bent niet je gevoelens.

Als je een bijlage aan de agenda van wie je moet zijn en je rol moet spelen en de manier waarop je moet onderhouden worden gezien, dan zal je deze agenda's gebruiken als een afleiding van de volledigheid en de waarde van Jezelf.

De wil en de passie voor het Leven gaat veel verder dan deze beperkingen. Dus deze maand september zal een aanmoediging voor diegenen die een groot deel van het werk gedaan hebben, de passie voor Jezelf (met een hoofdletter J) voelen. Je ziel Zelf, want dit wil een passie voor het Leven, zich aansluiten met de Ziel wil.

Dit begon te overbruggen in 2014. Het geeft je een dieper gevoel van liefde, passie en bedoeling te geven dan je eerder hebt gehad - te beginnen met een liefde, passie en inzet voor jezelf! Om jouw eigen tocht. Om jouw doel, dat is ALTIJD een oprichting van het leren hoe lief te hebben.

Dit moet beginnen met Jezelf. Als je van jezelf houdt en de waarde van jezelf, ben je voorbereid op alles wat het Leven brengt. Je kunt de bijlagen los om de ondergeschikte details en begin het Leven te vertrouwen.

Dit kon niet meer belangrijk zijn om jouw tochten te zijn in de nieuwe basis doorslaan.
September zou dus goed bediend zijn door eventuele conflicten die stijgen, eventuele bijlagen die zeggen: "Maar ik moet dit oude vertrouwde ding."

In plaats daarvan verschijnt meer volledig van jezelf te houden in het moment. Begin te onderzoeken wat te delen van jezelf jou misschien verkennen en vandaag laten zien. Ontdek welke delen van jouw inzicht je zou willen verkennen, om jezelf te leren kennen.

Dit is de oprichtende wil en passie voor het leven dat je zal behandelen dan al het andere. Welke delen van jezelf zal je investeren, onderzoeken en versterken?

Op deze manier de energieën van de ziel, die uit je hart voortkomen kan beginnen de 3e chakra te vullen en in de leegte te vullen met een nieuw gevoel van doel.

OKTOBER

De maand oktober zal een tijd zijn wanneer deze energieën zullen komen en neer bewegen in de 2e chakra, als je doorgaat een bepaald punt van september door te zetten.

Je voegt nu de gevoelens toe die moeten worden toegestaan. Je kunt een stroom van jouw "lichte schaduw" gevoelens in deze tijd vinden. Dit zijn je gevoelens van verbondenheid en intimiteit, je gevoelens van vreugde, jouw gevoelens van opwinding voor het Leven. Dit is net zo eng voor veel mensen als de oude gekwetste gevoelens, zoals onwaardigheid uit de controle en arm (om een paar zelfde gevoelens te behouden in donkere schaduw te benoemen).

Als je meer informatie nogmaals over de donkere en lichte schaduw nodig hebt, het kanaal heeft veel informatie. Maak jouw behoeften bekend.

Deze beweging in het toestaan van een sterke stijging van het gevoel energie zal alleen eenvoudig toevoegen aan de passie van dit ontwaken, aankomst, tijd op aarde... tussen het lagere zelf en het hart ruimte.

Er kunnen ziekteverschijnselen zijn van fysiek ongemak in het onderlichaam als deze gevoelens proberen te ontwaken, want je weet dat je oude voorbeeld is geconfigureerd om je gevoelens te vermijden ten koste van alles - angstig en beschamend en veroordelend van je gevoelens, meer van wat dan ook.

Je hebt misschien de angst, schaamte en veroordeling getoond op andere mensen, maar de waarheid is dat laten zien een beschermende herrie is. Dit is een poging om jezelf te beschermen tegen de mensen en situaties die zelfs aanwijzing geeft op oorzaken zijn van jouw dingen die je niet wilt voelen. Je hebt op de een of andere manier geleerd in jouw vroegere jaren dat deze gevoelens bedreigend waren.

Dit is wanneer de wil en passie voor je Leven je kunt aanmoedigen, als je in staat wilt zijn om de dingen die echt belangrijk voor je zijn te manifesteren. Je MOET leren om je gevoelens te omarmen. Er zijn tal van bewerkingen om dit te doen in veilige en verzorgende manieren.
Dit zal de maand oktober zijn.

NOVEMBER

Als jij je verplaatst naar november, worden de diepere delen van je die verborgen zijn, het meest diepe in het onderbewustzijn. Als de energie van wil en passie poging om zichzelf te aarden in de eerste chakra van het lichaam (basis van de ruggengraat), zal het proberen om de vorm en de structuur van je leven te beïnvloeden.

Naar beneden door het onderlichaam en de voeten, kan je jezelf meer gegrond en gepassioneerd met het doel om maatregelen te nemen in jouw visie dan alles wat je ooit hebt gekend.

Waar spraken is van angst en weerstand, of als je niet de binnenste verzorgende oplossingen hebt gedaan, kan je heupproblemen, knie en enkelproblemen, evenals voeten problemen. Er is een aanmoediging om jouw verbinding in het Leven te activeren.

Dit zal ook niet een voortdurende versnelling van liefde, passie en het doel in het nieuwe voorbeeld waardoor grotere bewegingen in volledigheid van Jezelf zijn of het zal een tijd van meer gepassioneerde weerstand zijn. Dit zal alleen de symptomen van weerstand versnellen - pijn, vermoeidheid, verwardheid, ontkoppeling en gevoel meer afzonderlijke en alleen.

Je ziet en je hebt de mogelijkheid om al deze gevoelens te voelen omdat ze geweldige richtingaanwijzers zijn die je vertellen of je zicht verplaatst in de richting van liefde of er van af, in de richting van betekenis, waarde en de bedoeling of er van af.

Je hebt het vermogen om ziekteverschijnselen van weerstand te voelen, zodat je bij diep bewust je weerstand kan worden. Al is het daar als een heilige kans om de lessen van je ziel tocht over land te leren. Je bent precies waar je moet zijn en je lessen van verzet zijn niet slecht en verkeerd.

Integendeel. Die lessen zijn heel belangrijk en je leert net zoveel niet uit van wat je kiest. We willen eenvoudig dat je weet dat je een vrije wil en passie voor het Leven dat je hoe dan ook maar kunt kiezen. Dus let op de ervaring en het zal je heel goed leiden in de richting of weg van de liefde.
Dit is de tocht over het land.

DECEMBER

De laatste maand van december zal een tijd van veel feest zijn voor degenen die al het werk doen en waardoor opneming van deze hogere energieën.

Er zal een tijd van samenkomen in een grotere gemeenschap met jezelf en met elkaar zijn. Je zal beginnen samen te komen met hartstochtelijke bedoeling waar jij je beseft dat je elkaar nodig hebt om jouw visie te vervullen.

Dit is een onderdeel van de perfecte plan. Je moet bij elkaar om gevoelens uit te wisselen, te creëren en echte liefde te hebben.

Het zal in het jaar 2016 je heel mooi voorbereiden, die gewoon aanwijzingen geven in een tijd om te verplaatsen naar uitdrukkingen van alles wat je hebt voorbereid. Je zal beginnen meer volledig in creatieve werkelijkheid jouw inzicht te verplaatsen. Je zal meer volledig laten zien wat je sinds 2012 hebt voorbereid, wanneer je vooruitgekomen bent naar een nieuw voorbeeld op aarde te bewegen.
Op dat moment ging je de Melkweg Centrum oversteken, het onderbreken van je oude overleving voorbeeld dat je voor vele periode van 1000 jaar bent geweest.

Je hebt de bruggen van de lagere zelf met het hogere zelf voorbereid, en dit zal beginnen te verharden op een nieuwe en krachtige manier als je 2015 meebrengt tot een einde.

En dit moet dus een veel praktische tijd van duidelijke bewuste keuzes, duidelijke bewuste verbindingen en duidelijke bewuste hartstochtelijke liefde en wil voor het Leven gebeuren. Dit zal jullie allemaal mee naar je hartruimte vollediger dan je ooit hebt gekend jezelf te zijn.

Dit is wat je kunt verwachten voor de rest van 2015.

Stimuleren degenen die nog niet zijn toegetreden tot de "bewuste opleiding," zullen we noemen. Veel worden voorbereid. De eerste golven van de pionieren zijn goed voorbereid in de afgelopen perioden van 10 jaar en zullen veel meer op zoek gaan naar de voorste randen van deze tochten.
Realiseer je dat je in het bijzonder jij nodig bent om aan te moedigen en te inspireren, door het eenvoudige leven, je leven moedig in jouw wil en passie voor het Leven.

En zoals we jou het meest vreugdevolle verlof vertrouwen, vragen we zoals altijd dat je niet vergeet om elkaar lief te hebben. "
- Gabriël


 

 

Copyright 2015 Children of Light