Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

 

Welkom bij Children of Light


We bevinden ons nu in een unieke tijd in de evolutie van onze planeet en ervaren veel verandering en uitdaging. Het goede nieuws is echter dat we, door de veranderingen die plaatsvinden, ons uiteindelijk zullen openstellen voor grotere kansen om ons leven op zeer krachtige wijze te helen.

Oprichters - Ron Baker en Robert Baker


Children of Light
is een instituut voor zelfmeesterschap ,
gewijd aan het informeren en onderwijzen van individuen over de persoonlijke en planetaire Opgang die we nu ervaren. We willen jullie graag een weg van persoonlijke heling die ons in staat stelt te ontwaken tot het bewustzijn van onze ziel laten zien. Ons doel is mensen te bereiken die geïnteresseerd zijn in ware verdieping van hun reis door een proces toe te passen die voortdurend heeft bewezen veel mensen over de hele wereld een diepe heling, verbondenheid en krachtgevende veranderingen in henzelf te creëren!

Wanneer dit naar jouw idee iets is waar je naar zoekt hopen we dat je wilt deelnemen aan de Children of Light ervaring. We vragen je het woord door te geven aan diegenen van wie je denkt dat ze ook van de informatie die we aanbieden kunnen profiteren.

Nog een laatste opmerking voor degenen voor wie deze website nieuw is. Wij zijn geen religieuze organisatie. Wat wij aanbieden kan door ieder mens gebruikt worden en is gericht op het integreren van ons heilig spiritueel gevoel in de fysieke realiteit van het leven van een ieder van ons.

Veel zegeningen voor jullie allen!
 

Het centrum van CHILDREN OF LIGHT is in New York.

 

Copyright 2009 Children of Light