Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

 

Robert Baker

Robert is een trance medium voor Aartsengel Gabriel, een internationaal leraar, Reiki Meester, raadgever en genezer. Hij heeft krachtige, heldere inzichten en informatie van Gabriel doorgegeven sinds 1990.

Robert in EgyptMijn eerste achtergrond in metaphysica begon bij mijn familie. Mijn vader werd helemaal geheeld van verwondingen van een grote zware hamer door een heler. Dit veroorzaakte bij mijn grootmoeder de toewijding van de rest van haar leven aan heling en metafysica. Ze werd een Christelijke Wetenschap Beoefenaar. Daardoor groeide ik op vertrouwend op mijn grootmoeder's geestelijke werk voor heling en tot de dag van vandaag heb ik geen enkele medicatie genomen. Ik ben nooit afhankelijk geweest van dokters en heb een perfecte gezondheid.

Ik kwam vijfentwintig jaar geleden van British Columbia, Canada waar ik opgegroeid ben naar New York . Mijn vader was een bosbouwer in de noordelijke bossen van Canada. Ik kwam naar New York om mijn droom acteur zijn te volgen en heb velen jaren besteed aan acteren, regisseren, produceren en werd uiteindelijk hoofd van de make-up afdeling van de New York City Opera.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen en hen op de één of andere manier van dienst te zijn. In 1987 maakte ik een reisje naar het Verre Oosten met de New York City Opera. Ik reisde twee maanden lang door Zuidoost Azië, en bevond me met kerst van dat jaar op het eiland Bali . Terwijl ik daar was had ik een bijna-dood ervaring die mijn leven veranderde en aan mij onthulde waarom ik hier ben. Mij werd verteld, dat wanneer ik naar het licht was gegaan, ik terug moest keren omdat ik nog niet had geleerd hoe ik lief moest hebben. I was geschokt door de ervaring en daarna nooit meer dezelfde.

Ik begon energieën in mijn lichaam te ervaren die ik nooit had ervaren, zoals bovennatuurlijke, helderziende gaven en soms zelfs de gave door mijn handen te helen. Het maakte me doodsbang. Daarom begon ik te onderzoeken, te lezen, workshops te nemen. Ik begon mijn persoonlijke weg van heling.

In 1990 raakte ik buiten bewustzijn terwijl ik mediteerde. Toen ik terugkwam werd mij verteld dat Gabriel via mij had gesproken. Dat was het begin van mijn ervaring als trance channel. Het was ook in 1990 dat ik Ron Baker ontmoette en we onze ervaring van samen leren begonnen. In 1992 werd ik verordineerd tot Minister van Communie van Zielen in New York.

Door onze ervaring van persoonlijke groei en heling met een grote hoeveelheid aan leraren en filosofieën van heling, zowel als de verbazende informatie van Gabriel begonnen we het Ascension proces te ontwikkelen die we nu over de hele wereld onderwijzen.

Ik ben heel blij een deel van deze ervaring te zijn en te delen wat we weten en geleerd hebben met anderen, in de hoop een verschil te maken. En ik hoop voor hen dat zij dan weer een verschil voor anderen maken. Ik ben dankbaar een deel te zijn van deze verbazingwekkende spirituele evolutie die onze planeet doorgaat, als we een resonantie opbouwen van Eén Familie, Eén Hart en één Ziel samen.

- Robert

 

 

Copyright 2005 Children of Light