Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

 

Ron Baker

Ron Baker is een schrijver, een machtgeving-aan-het-zelf coach, internationaal onderwijzer, Reiki Meester, raadgever en genezer. Voordat hij een carrière in de geneeskunst volgde, was hij zeer succesvol als optredend artiest - acterend in meer dan 60 hoofdrollen in films en op Broadway en opera podia over de wereld. Zijn leven is nu gewijd aan het onderwijzen van mensen en het inspireren van anderen om diepere lagen van persoonlijk potentieel en machtgeving aan het zelf aan te boren.

Ron met James, een lieve vriend uit Wales

Een paar gedachten van Ron:

Ik ben blij wat gedachten over mijn leven te kunnen delen… Hoe langer ik op dit pad van heling ben, hoe meer ik me realiseer dat het het delen van onze humaniteit met elkaar is wat de grootste heling creëert.

Ik groeide op in kleine stadjes in NC voor het grootste deel van mijn leven. Al vanaf het begin had ik interesse in altijd meer weten en een verlangen alles wat mogelijk was te doen. Een paar van de gebieden waar ik mijn tijd aan besteedde betroffen muziek, gymnastiek, studie, acteren en paardrijden.

Hoewel ik op dat moment mijn tijd beleefde als een gelukkige, groeide ik op in een thuis waar alcoholisme en scheiding was. Zoals de meesten, groeide ik op met mensen die pijnleden en niet wisten hoe ze hun gevoelens oprecht en in vertrouwen konden delen. Het was een thuis waar iedereen het beste deed naar vermogen. Het probleem was echter dat niemand van ons een betere manier wist. Daarom werd een deel van mijn leven een zoektocht naar dat iets meer.

En ik ben blij te delen dat iedereen in mijn familie nu op een uniek bewust pad van heling en ontwikkeling is. Ze zijn zelfs van tijd tot tijd betrokken bij het proces dat Children of Light aanbiedt.

Toen ik me op mijn studie voorbereidde, was geneeskunde mijn eerste keuze als carrière. Muziek en toneel waren echter zo een groot deel van mijn leven dat ik dubbele hoofdvakstudent werd in de medische vooropleiding en in de acteerkunst. Het plan in mijn hoofd was dat ik door kon gaan met het genieten van de kunst, maar een medisch arts zou worden. Mijn leven is echter nauwelijks volgens mijn plannen verlopen…

Ik ben altijd iemand geweest die zijn hart en intuïtie volgt. Het werd me al snel duidelijk dat het Universum deuren opende die me verder leidden naar de acteerwereld. Dus ik volgde. Ik maakte ik mijn college af bij de Baylor Universiteit en ging toen verder om 2 academische titels te halen, MM (Masters) en een AD (doctoraat in acteerkunst) bij het Cincinatti College-Concervatory of Music.

Na geslaagd te zijn, werd mij een stageplaats aangeboden bij de San Francisco Opera. Daarvandaan begon ik mijn acteercarrière die mij over de hele wereld bracht. Ik ging tien jaar lang door met mijn werk van zingen en acteren, optredend in meer dan 60 hoofdrollen. Ik had het geluk te zingen op opera podia van de Bolshoi Opera in Moskou tot het Licoln Center in New York. Ik hield me ook bezig met mogelijkheden in de wereld van Broadway. Een paar van mijn favoriete theaterrollen waren Javert in "Les Miserables" en de Phantom in "Phantom".

Tijdens de jaren van mijn optredens, kwamen er andere kansen in mijn leven. Terwijl ik reisde bevond ik mijzelf in situaties waarin ik de mogelijkheid had bij veel soorten helers te studeren. Daardoor begon ik een tien jaar durende training in verschillende helingsmodules. Ik heb met veel geweldige, liefdevolle mensen - waaronder shamanen , Reiki helers, kahuna's en anderen.

Er waren andere ontwikkelingen die me leidden naar verder onderzoek van het helingswerk waarvan ik dacht dat ik het had achtergelaten op de medicijnopleiding. Als eerste werd duidelijk dat ik parasympathisch werd. Voor diegenen die niet met deze term bekend zijn, het betekent eenvoudigweg dat iemand dingen die in anderen omgaan kan voelen op een acute wijze. Bijvoorbeeld, als mijn familieleden ziek werden of zich bezeerden voelde ik de symptomen in mijn lichaam terwijl het er niet toe deed hoe ver weg ze waren. Dit gebeurde een keer toen mijn moeder een openbroken maagzweer had in NC. Ik voelde de pijn zo scherp dat ik van mijn bureau viel in Cincinatti.

Deze dingen maakten me een beetje van streek, maar bewezen nog iets te zijn wat mij leidde naar wat ik beschouw als mijn zielenbestemming. Toen ik begon te studeren en deze gaven te ontwikkelen, begon mijn gave om zintuiglijk waar te nemen en dingen diep te doorvoelen zich op krachtige manieren te ontwikkelen.

In 1990, bracht mijn carrière mij naar mijn debuut in New York. Een week nadat ik was aangekomen zat ik in de bus en hoorde iemand praten over meditatie en metafysica.Ik ging naar diegene toe en zei "Ik weet niet wie je bent, maar ik weet dat ik verondersteld wordt met je te praten". Het blijkt dat het Robert Baker was, die ook aan het begin stond van zijn helingsreis.


Het werd snel duidelijk dat een terugkeer naar het helen nog eens snel weer de prioriteit in mijn leven werd. Dus stelde ik mijn acteerkunst uit om een full-time heler te worden. Hoe weinig begreep ik nog, dat ik de hele tijd al was begonnen aan het voorbereiden van mijn carrière in de helingskunst- alleen niet op de conventionele manier die ik was begonnen.

Dit zijn de dingen die eventueel hebben geleid tot de creatie van Children of Light.

Robert en ik hebben meer dan tien jaar besteed aan het bestuderen, werkend met Gabriel en samenstellend van wat we nu onderwijzen - van een proces van Ascension (Opgang) . Ik ben voortdurend opgewonden en geïnspireerd door hoe het onze eigen levens en de levens van anderen continu op dramatische en krachtige wijzen verhoogt. Na een recente conferentie van Profeten te hebben bijgewoond, met enkele van de grote denkers van wetenschap en psychologie, werd ons meer dan ooit bevestigd dat Gabriel ons een proces heeft onderwezen dat een begrip toestaat van energie en wetenschap, samengebracht op een integrerende wijze die geest en wetenschap verbindt als we open gaan staan voor onze opgaande ziele energieën. In het kort, we onderwijzen nu een weg van persoonlijke vervulling en zelfgenezing die consistent en helpend is.

We hebben nu de mogelijkheid gehad deze informatie met duizenden mensen te delen in verschillende delen van de wereld. We hebben ook groepen geleid naar gewijde plaatsen over de aardbol, verbonden met de zeven inwijdingen van Ascension (opgang) van planetaire heling die we nu ervaren. Deze avonturen hebben ons van nog een weg voorzien ons stukje van de helende puzzel te delen. Een andere recente uitbreiding van het delen van deze informatie bevat het uitgeven van mijn eerste boek, Revelations for a Healing World. De ontvangst en de recensies waren schitterend, waardoor het een gewaardeerd gevoel geeft - onze levens en onze harten met elkaar te delen op een manier die een verschil maakt. Dat is boeiend!

Dit zijn enkele gedachten over mijn leven - een leven dat rijk is geweest aan avontuur, liefde en heling. Dank je dat je een stukje van mijn verhaal deelt. Hopelijk zullen we op een dag de mogelijkheid hebben dat onze harten elkaar raken.

Zegeningen voor jullie allen!

- Ron

 

Copyright 2009 Children of Light