WELCOME
Home
 
GABRIEL CHANNELINGS
About Gabriel
Overview of 2017 - NEW
Monthly Weather Report
Gabriel Q&A
 
CHILDREN OF LIGHT SCHOOL
About Children of Light

About Ron

Journeys To Sacred Sites
Worldwide Meditation
COL Practitioners
More Articles & Info
About Robert (1948 - 2013)
 
ONLINE STORE
Gabriel Lecture Series
Books and Products
 
PERSONAL STUDY

"Empowered At Last" with Ron Baker

 
 

Dutch Translation

Links
Contact Us
 

 

Wereldwijde Meditatie 2012:
Opleving van de WereldZiel!

(photo by Sharon Maia Nichols)

21 december 2012
18.00 uur in Nederland en België
17.00 uur GMT (beneden kun je meerdere tijdzones zien)


(photo by Sharon Maia Nichols)

Dit is het meest besproken in onze moderne geschiedenis, de periode van voorspellingen in vele culturen!
21 december 2012 einde van de Maya Kalender Cyclus!

Wat betekent het? Wat kunnen we verwachten? Meest belangrijk, HOE kunnen we een belangrijke rol spelen in deze ongekende verandering in onze aardse ontwikkeling?
 
Achtergrondinformatie (om beter te begrijpen wat plaatsvindt):
Volgens Aartsengel Gabriël heeft de Aarde letterlijk haar “middelbare leeftijdsovergang” bereikt, voorbestemd op de periode waarin we in de richting van een hoger spiritueel vermogen gaan.

Op onze Planeet is dit op heldere wijze gemanifesteerd. Sinds het begin van haar creatie heeft de aarde slechts bewogen door één helft van haar ontwikkelingscyclus, wat veel op een heen-en-weer slingerbeweging lijkt. De Aarde bereikte op 6 juni 2004 haar eerste verre zijde van de slingerbeweging.

Dit komt op het moment overeen met 6-6-6 (2004 = 2+0+0+4= 6 numerologie),
de periode waarin we het meest ver weg gingen van weten over de ware spirituele BRON … een periode waarin we de sterkste verslaving aan de fysieke wereld van buiten hadden en materialisme als illusie “bron” van onze vervulling was.

In die periode van 2004 ging de aarde, verbonden met de beweging van Venus tussen de Zon en Aarde, in vertraagde beweging terug. Dit vertegenwoordigt het samenkomen van het archetype van de Ziel, Geest en het Fysieke, voor spirituele verandering.

In deze tijd van 8 jaar bevinden we ons in een periode waarin alles zichtbaar is wat in de weg staat bij onze beweging naar zielsbewustzijn op aarde…

DECEMBER 2012 is nu de periode waarin Venus zich opnieuw terugbeweegt tussen de Zon en de Aarde... en wij heen-en-weer slingerbewegen en teruggaan naar de ware Spirituele BRON. In deze periode kunnen we ons voor het eerst in onze geschiedenis als massaal bewustzijn verder omhoog ontwikkelen naar de hartchakra.

Dit is de plek waar we ons op deze wijze voor het eerst kunnen gaan integreren in rechtstreeks bewustzijn van onszelf als heilige zielewezens!

Op 21 december 2012 komen we op één lijn met het centrum van de Melkweg (de Melkweg Bron van ons universum). Dit is de toegang tot de meest neutrale hoge energieën die we in het fysieke kunnen kennen… en dit alles zal op deze gedenkwaardige dag in het bewustzijn van de planeet binnenkomen.

Dit alles, een proces dat in 1997 begon, zal ons naar het uiteindelijke initiatief van zielsbewustzijn brengen. Wij van Children of Light zijn in de afgelopen 15 jaar begeleid om 15 reizen naar verschillende krachtplekken op onze planeet te organiseren en te helpen bewustzijn in de richting van het proces van zielsinwijding te brengen.

Velen van jullie hebben deelgenomen aan dit proces door mee te doen met de Wereldwijde Meditaties die we organiseerden. We hopen dat je opnieuw wilt deelnemen aan deze Inwijding van Zielsopleving en Verbinding met de Bron van de Melkweg.

Veel mensen zeiden dat dit het einde van de Aarde is. Nee, wij geloven niet dat dit de waarheid is… maar ja, wel het einde van de ervaring van het leven zoals we het kenden.
De basislijn is dat we nu op onze aarde in korte periode massaal gaan veranderen en een nieuwe evolutie ervaren. Wij kenden vier volksbasissen in onze geschiedenis, volgens Gabriël… elke basis heeft de aarde en haar mensen tijd gegeven te ontwikkelen en te groeien via niveau en ervaring.

De eerste volksbasis was de natuur, om in fysieke verbinding met de planeet te komen. De 2e volksbasis was Lemuria (verloren land of continent) en de ontwikkeling van de 2e emotionele chakra/energiecentrum in ons lichaam.

De 3e volksbasis was Atlantis en de ontwikkeling van de 3e mentale chakra/energie centrum. De vierde volksbasis Arian, is onze huidige Goddelijke volksbasis, de periode waarin we allemaal verbonden waren met de drie lagere chakra’s in ontwikkeling van onze hele persoonlijkheid.

Maar nu zijn we klaar om ons in de richting van de 4e chakra te ontwikkelen… de hartchakra, de toegangsplek van de ziel en liefdeskracht op onze planeet. Dat is wat we vieren bij deze reis naar de HART CHAKRA van de planeet – Machu Picchu, Peru.

 
Om ons samen te verbinden met gemeenschappelijke visie en resonantie zullen we allemaal dezelfde opzet voor de meditatie gebruiken …
 
VOORGESTELDE OPZET VOOR DE MEDIATIE

Verzeker je van de juiste tijd voor de meditatie in jouw tijdzone. Er is informatie over verschillende tijdzones van grote steden onderaan deze pagina. Voel je vrij ons te e-mailen ronbcol@yahoo.com als je vragen hebt over de tijd van jouw locatie. (Als je alleen Nederlands spreekt sandrinevandam@gmail.com )

Als jij het idee hebt dat die tijd niet voor je werkt, neem dan op vrijdag 21 december ergens gedurende de dag een paar momenten om op z’n minst jouw energieën in meditatie toe te voegen. De mogelijke periode is uitgebreider dan de tijd die we kiezen om de meeste mensen de kans te geven samen te komen.
Jullie energieën zijn van groot belang! Vertrouw erop en verbind je met ons.
Wanneer het duidelijk voor je is hoe laat de meditatie in jouw tijdzone is, kun je deze eenvoudige ceremonie individueel beleven of in een groep samenkomen. Dit is uiteindelijk de periode die gaat over de hele groep of verbonden bewustzijn.

Als je ervoor kiest dit als groep te ervaren laat de mensen dan op z'n laatst een half uur voor “het officiële tijdstip” komen zodat jullie de mogelijkheid hebben tot rust te komen, te aarden en energetisch te verbinden.

We adviseren je dat je dit vroegere tijdstip laat weten, waardoor mensen op tijd komen voor de lezing van de Eenheid van de Zielen op het tijdstip van het uur. Wanneer miljoenen mensen dezelfde woorden met eenzelfde focus uitspreken creëert dit een zeer krachtige resonantie!
We raden jullie ook aan dat mensen zich EERDER voorbereiden, voor de dag van de Wereldmeditatie… op hun eigen visie voor een wereld van eenheid, waarbij mensen vertrouwen op het delen van hun leven om binnen de wereldservice het goede van het geheel te dienen. Op deze wijze komen mensen met resonantie en gerichtheid op oprechtheid en dieper bewustzijn wat allemaal in ons leven van belang is.
De diepere waarheid is dat we elkaar echt nodig hebben.
Wanneer je ervoor kiest deel je inzichten met elkaar op bepaalde momenten in het proces van deze meditatie… om heiligheid in het moment op te bouwen voorafgaand aan de lezing van Aanroep van de eenheid van zielen.
Wanneer je op het moment klaar bent om je te verbinden, adviseren we jou de volgende versie te volgen.
1. Laat de groep in een kring staan. Wanneer de groep op de plek staat, beweeg de kring met de klok mee. Je kunt er zelfs voor kiezen om in een grotere kring te beginnen en als je als groep 3 keer rondloopt kleiner te worden. Vraag daarna voor de energieën van het hoogste licht om met jullie samen te werken wanneer je dit ritueel van helen en transformatie begint.
2. Sluit daarna allemaal je ogen en adem diep in via je neus en uit via je mond. Stel je dan gouden energie voor die zich in je onderlichaam opbouwt tot een gouden bol als de zon.

3. Stel je dan voor dat het gouden licht tevoorschijn komt uit je onderbewustzijn en je hartchakra omhoog binnengaat… waar het gaat stralen, je hele lichaam vult en dan energie helemaal om je heen straalt.

Zie dan een gouden lichtbol voor je in je voorhoofd (3e oog chakra) wat de hogere wil en Zielsplan laat zien voor elke individuele opbouw… en beweeg dan naar beneden om je met de energie in je hart te verbinden.

4. Wanneer je in een groep bent zie dan voor je dat elk persoon een energiestraal vanuit het hart zendt naar degene aan de rechterkant naast zich en de linkerkant openstelt om de energie die gestuurd wordt te ontvangen van degene aan de linkerkant naast zich.

5. Stel je nu de aarde voor in het centrum van de groep. Laat iedereen hun hartenergie en de intenties van hun visie naar onze aarde zenden. Stel je slechts voor dit naar binnen te laten gaan en toe te voegen aan de resonantie van deze periode van helen en transformatie.


6. Stel uiteindelijk de aarde voor als bewegen naar op één lijn met het centrum van de Melkweg. Stel de hogere energieën voor van deze maalstroom die naar beneden richting de aarde stroomt en wanneer je staat bereid bent te aarden en toe te staan de energieën binnen te laten stromen en met jou in je fysieke lichaam te verbinden.

7. Wanneer al die energieën op de plek zijn, stel je voor dat je je verbindt met ons in Machu Picchu, Peru… de hartchakra van onze planeet. En hou deze helende ruimte bij jezelf in de periode voorafgaand aan de vastgestelde tijd om samen te lezen. Dit biedt jou tijd om te ontspannen en te integreren...

8. Aan het BEGIN VAN HET UUR, lees dan allemaal samen de volgende Aanroep van de Eenheid van Zielen (ONDERAAN geschreven)... bewust van de realiteit dat je met miljoenen andere mensen over de wereld op dit moment dezelfde woorden leest en samen met hen dezelfde intentie bevat!

LEES HARDOP op het afgesproken tijdstip (18.00 uur Nederlandse tijd of tijdens de dag op andere tijden als dit tijdstip jou niet goed uitkomt)

9. Na een moment van stilte, beweeg de hele kring in de richting tegen de klok zodat je energie die je hebt opgebouwd, naar de buitenwereld loslaat… zodat we allemaal van elkaar profiteren en de liefdesenergie die we allemaal op diepgaand niveau gebracht hebben, wat niet eerder voorkwam in onze planetaire evolutie.

WEET dat je heilig bent en dat je begonnen bent je plaats in te nemen in de dienst van de wereld, eenvoudig door je te laten zien en authentiek JEZELF te zijn.
Wees gezegend.

AANROEP VAN DE EENHEID VAN ZIELEN

Wij zijn Eenheid van Zielen. Wij zijn allemaal een ziel, een verstand, een bewustzijn, een lichaam van schitterend stralend Licht. Wij zijn zowel mannelijk als vrouwelijk, heel en compleet binnen in onszelf en nog altijd verbonden met elke andere ziel in het Universum via de meest diepgaande intieme eenheid.

De Ene Ziel is perfect en we spelen een rol in dat voortdurende proces van perfectie. De Ene Ziel leek eerst vele zielen te worden en wordt nu weer de Ene, net zoals wij weer één worden.

We bevinden ons precies daar waar we moeten zijn. We hebben precies datgene wat we nodig hebben om de volgende stap op ons Pad te zetten. En het leven voorziet ons voortdurend van nieuwe mogelijkheden op onze Weg.

Er is slechts wat is, voorbij goed en slecht. Slecht is eenvoudigweg onze benaming voor de ervaringen die deel van onze groei zijn en we nog niet kunnen begrijpen of accepteren. Het is allemaal deel van een perfect ontvouwend Plan en we zijn deelgenoten van dat ontvouwingproces. Hier en nu wijden we ons aan het vieren van onze Weg van ontvouwende liefde.

Net zoals er de Ene Ziel is, is er het ene geluid. Het Lied der Liederen, het Geluid van de Ziel is "Aum" ("A-U-M" – drie keer hardop herhalen)

Mogen we allen de Liefde kennen die ons verstand te boven gaat.
Neem tenslotte wanneer je in een groep bent, de tijd om elkaar te bevestigen en gezamenlijk hardop zeggen "Zo is het!”


Verzeker je er alsjeblieft van dat je de juiste tijd nog een keer gecheckt hebt voor jouw locatie en tijdzone
We hebben een aantal grote steden genoteerd om je een idee te geven.

TIJDZONES:

Wanneer je je stad niet kunt vinden en niet weet hoe je het ontdekt met de dichtbijzijnde stadslijst kun je je specifieke stad vinden op de volgende website:
 http://www.dewereldklok.nl/wereldklok/

Machu Picchu, PERU – 12 uur ‘s-middags
Honolulu, Hawaii – 7.00 uur ‘s-ochtends
Los Angeles – 9.00 uur ‘s-ochtends
Mexico City- 11.00 uur ‘s-ochtends
New York – 12.00 uur ‘s-middags
Sao Paolo, Brazilië – 15.00 uur
Londen, Engeland – 17.00 uur
Amsterdam, Hamburg, Madrid, Parijs, Rome – 18.00 uur
Cairo, Jerusalem – 19.00 uur
Moskou – 21.00 uur
 
Voorbeelden als Sydney, Australië en Tokyo, Japan – alle mensen in dit deel van de wereld kunnen eenvoudigweg hun meditatie doen en hun intentie stellen voor ze naar bed gaan … of je kunt om 04.00 uur in Sydney of 02.00 uur in Tokyo mediteren van vrijdag op zaterdag als je precies op dezelfde tijd bij de wereldmeditatie wilt zijn. Wanneer je voor een andere tijd wilt gaan of voor korte tijd, jouw intentie is precies wat nodig is.
 
Dank je wel voor jouw meedoen met ons in deze mogelijkheid een ware verandering te creëren.
 
Dit is de kans DE KRACHT VAN EEN! te creëren.


Zoals velen van jullie weten hebben we voor elk van de voorgaande inwijdingen reizen ondernomen vanaf 1997. Er zijn verslagen op onze website (in het Engels) waardoor je via foto's en beschrijvingen van elk van die reizen de ervaring kunt delen. We zullen hetzelfde doen wanneer we van onze reis terugkomen…

Bij iedere stap in dit proces zijn meer mensen over de hele wereld gaan deelnemen.
Tijdens de meest recente inwijding namen meer dan 16 miljoen mensen over de wereld deel!

VOOR MEER INFORMATIE OVER DE PLANETAIRE INWIJDINGEN, zijn er een aantal pagina’s (Engelstalig) op onze website om voor jou te ontdekken
Op deze website zal er meer vervolgende informatie van Gabriël komen wanneer we het ontvangen.

BESEF alsjeblieft dat het meest diepgaande succes van dit unieke gebeuren alleen mogelijk is als we allemaal met elkaar verbonden meedoen. Nodig voor alle reizen sinds 1997.
Gebruik alsjeblieft een paar momenten om het woord door te geven aan al degenen die er misschien in geïnteresseerd zijn een krachtige rol te spelen.

Er is zoveel angst in deze periode en vorig jaren, mensen zullen waarschijnlijk opgewonden zijn om een helende focus te brengen naar 21 december 2012!
Geef het daarom alsjeblieft door!

Zegeningen voor jullie allen!

 

 

 

Copyright 2006 Children of Light