Gabriel's Overzicht 2017

Een Jaar van Bestemming:
Zaaien van de Ziel in je Hart
a

 
SPECIALE Notitie:
Als de informatie die je nu vindt op deze website leest, jou boeit en je eenvoudig hulp nodig hebt om te weten op welke wijze deze krachtige nieuwe energieën en vermogens in je leven kunt integreren, hebben we nu een geweldige oplossing: Empowered at Last, voor mensen die Engels spreken en kunnen verstaan:

If the information you find on this site is intriguing and you simply need help with understanding how to INTEGRATE these powerful new energies and potentials into your life, we have a great solution:
... a website called EmpoweredAtLast.com.

At EmpoweredAtLast.com Ron takes you personally through many clear layers of an actual PROCESS of self-empowerment and personal healing using weekly videos and worksheets.

Having taught this process to thousands around the world, most share that these are tools and levels of understanding they have not found in other places... that will allow you to create a more fulfilling EXPERIENCE of your life - one clear step at a time. 

Bericht van GABRIEL, zoals gekanaliseerd via Ron Baker

"Geliefden, Children of Light, zoals je weet dat wij heten Gabriël. En zoals altijd, zijn we meest vrolijke om in jouw goddelijke aanwezigheid.

We komen op dit moment spreken ongeveer 2017, een jaar dat we belt "Een jaar van bestemming." Het is een jaar te concentreren op je innerlijke focus, verdieping, zodat je kunt uitlijnen met de ziel die is zaaien in de ruimte van je hart.

Dit is een jaar waarin jouw zielen een kans hebben om te beginnen met het verzinnen van haar aanwezigheid in jouw bewustzijn in een diepere manier.

Dit geldt voor alle zielen, en het zal gevolgen hebben en raken mensen op de niveaus zijn ze er klaar voor.

Het zal alleen de buitenkant van deze zielen die meer primitief raken. Het zal doordringen in de diepte en bewustzijn vollediger, voor degenen die hebben gedaan meer voorbereiding van het werk of gewoon hebben de vermogen voor zo iets.

Deze aanleg zal alleen worden als je een van de meer geavanceerde niveaus van de ziel in jouw progressie van levens hebt bereikt.

Het zal de kleur van het leven en keuzes van de meest volle die mogelijk is, wie zijn bereid, bewuste, doordringbaar energiek en dus voorbereid een dergelijke energie op land en bodem zelf in het lichaam.

2017 is het begin van een nieuwe laag. Je mag zeggen dat je in een tijd van voorbereiding die je hebt verplaatst van jouw leven een afgrond bent geweest,
een kloof gecreëerd geweest als je het had gekend.

Je hebt verteld dat de gebeurtenissen van 2012 een einde van de geschiedenis maken als je het moet hebben gekend. Dit was de lijn van onderbreking en de jaren sinds 2012 hebben we de invoering van nieuwe bruggen van energie in het lichaam, de energieën van de hogere chakra's (energiecentra) in het lichaam naar beneden brengen de lagere chakra's.

Deze tijd van voorbereiding is net als de jaren voorafgaand aan 2012, waarbij een onderbreking was ook op zijn plaats geweest. Dit liet een geleidelijke interruptie te laten plaatsvinden, wanneer je begon los te koppelen van de gebruikelijke focus op de buitenwereld om jou met hits van bevrediging in een aantal manieren.

Het was een tijd dat de jaren van de openbaring van de dingen die niet zo goed werkten in jullie wereld begon bekend te worden. Dit was allemaal perfect in de zich ontvouwende Goddelijke Plan, alles op zijn plaats met een voornemen van het krijgen van jou om dieper te kijken naar je leven en om te beginnen te laten gaan van de systemen, zowel innerlijk als uiterlijk te laten, die niet langer waren het dienen van jouw groei of vervulling.

Dit is nu al een tijd geweest, sinds 2012, wanneer je bent aangemoedigd om uit te ziften en loslaten meer van de dingen in je leven dat je niet langer als je te verplaatsen naar de volgende niveaus van jouw potentiële. Net als je laat gaan van bepaalde gedragingen, keuzes en perspectieven zoals je verplaatst van de ene fase van de school naar de volgende, heb je nu aangemoedigd om te gaan van de dingen in je leven dat je alleen hebt gehouden in angst en beperking te laten.

Deze dingen moeten genoeg hebben te worden los in je leven te laten gaan.

Dit heeft een gat en grot in de beweging van de tijd voor jou om slechts een onderbreking van de gewone ervaren. Dit heeft gediend als een begin wake up call.

2017 is nu een "1" jaar numerologie (2 + 0 + 1 + 7 = 10 en 1 + 0 = 1). Dit is een jaar van nieuw begin en een jaar gericht op de behoeften van het individu in een grotere manier dan andere delen van de cycli die jou door jouw leven bewegen.

Dit is een jaar van het individu wordt gezaaid met de ziel bewustzijn op een manier die niet eerder voor het massa bewustzijn is gebeurd. Dit is een tijd waarin de ziel zal beginnen om meer volledig te evalueren waar je bent als een individu.

Het zal beginnen om de persoonlijkheid vollediger aan te moedigen om keuzes die je goed opgezet te maken.

Het is een tijd waarin je wereld veel richting van wat het welzijn van de hele serveert nodig heeft. Dit zal jou aan te moedigen in wat zal je meer voor meer voldoening als individuen. Het zal je aanmoedigen in het diepst van je hart, in wat het kanaal noemt de perspectieven van "adult werkelijkheid," in plaats van de perspectieven van de gewonde kind gehouden binnen jullie allemaal.

De ziel zal beginnen te leiden, om de impact, te beïnvloeden, om een diepere verbinding met Zelf, een diepere stroom met het leven, en een diepere ontwaken van het potentieel dat wordt gehouden binnen je aan te moedigen.

Voorafgaand aan deze tijd is de ziel actief achter de schermen van je leven, als een slapende potentieel voor de meeste van jullie. Het kanaal houdt ervan om het te delen als dit. Een volwassen potentieel wordt gehouden binnen een periode van zes jaar oud, ook al is het niet bewust of toegankelijk voor de zes-jaar-oude.

Veel hetzelfde, de ziel potentieel is ook gehouden in jou ... maar niet bewust of toegankelijk in de meeste opzichten. Tot op dit punt, de volwassen is meestal al zo geregeerd door het lagere zelf en de lessen die werden opgericht in het begin van de levensduur.

De persoonlijkheid is te leren hoe om te navigeren in de wereld, gekleurd door emotionele wonden, ontbrekende behoeften en het beperken van de mentale overtuigingen.

De ziel potentieel wordt ook gehouden in je. Het is gewoon niet de tijd, noch heeft het al een inzicht hoe voor te bereiden voor de toegang tot deze ziel bewustzijn.

Die alleen ontstaan in de afgelopen jaren. Dit is wat we de afgelopen 27 jaar hebben doorgebracht het trainen van het kanaal te begrijpen en te integreren in zijn leven, maar ook hem aan te moedigen om de tools en informatie met anderen te leren en te delen.

Wat belangrijk te begrijpen bij het proces om van de ene bewustzijnsstadium ander is dat de uitdagingen waar een belangrijk deel van het proces.

Zoveel als je had om nieuwe uitdagingen aan te gaan wanneer je uit de kindertijd verhuisde in de adolescentie of vanaf je tienerjaren in de volwassenheid, elk van die uitdagingen aangemoedigd om uw bewustzijn te verruimen, om te ontdekken in jezelf naar goede oplossingen die het mogelijk maken om die uitdagingen op te lossen. Dit is het proces dat je groei en evolutie, zowel als individuen en als het collectieve bewustzijn op de planeet stimuleert.

Deze uitdagingen nodig. Zoals de ziel nu bereidt zich voor op de aansluiting of het ontwaken in je lichaam, is jullie wereld het onthullen van een groot aantal nieuwe uitdagingen. Van de uitdagingen van de opwarming van de aarde om de uitdagingen van steeds een wereld van naties nodig te hebben om te leren om op een meer volledige manier dan ooit tevoren samen te werken, wordt u aangemoedigd om te zoeken binnen voor diepere ontdekkingen van de keuzes die je zal opzetten van betere en meerder.

Het zal een tijd zijn wat nodig is van versnelde voor individuen om de bestemming, de punt van aandacht geworden. De innerlijke Zelf, en meer in het bijzonder het middelpunt van het hart, is de plaats waar de fysieke en spirituele aspecten van Zelf bij elkaar komen.

Dit is de bestemming.

Deze hogere resonantie van het Zelf heeft een potentieel dat je hebt aangemoedigd om te bewegen in de richting, als je bewust van onze berichten zijn geweest voor de afgelopen 27 jaar. We hebben aangemoedigd om te leren hoe je jezelf te voeden, om te leren hoe aan de behoeften die zijn vermist, leren hoe je de verantwoordelijkheid voor de gewonde emotionele lichaam te nemen en de beperkende overtuigingen die in het mentale lichaam te identificeren.
Wij hebben jouw aangemoedigd op een aantal manieren voorbereiden op deze tijd.

Als je dat hebt gedaan verrekening, verzorgende werk, zul je duidelijker voor het ontvangen van de impact van deze hogere ziel mogelijk dat zelf bezaaien in dit jaar 2017 zijn.

Als je zich verplaatst naar deze "1" jaar, zul je nog meer volledig dat jullie regeringen en wereldsystemen alleen in staat om jou op een bepaald punt te brengen zijn geweest te zien.

Houd in gedachten dat deze systemen zijn gemaakt door en samengesteld uit andere personen die ook hun lessen leren in hetzelfde stadium van de ontwikkeling die je hebt leren binnen in.
De individuen in deze systemen hebben gehad om hetzelfde gewonden angst, schaamte en oordeel gemaakt op basis van ontbrekende behoeften navigeren.

Ze hebben hun weg te vinden, terwijl wordt gehouden in de beperkingen van de gewonden narcisme, als een kind bang is dat hun behoeften niet zal worden gehaald, niet op de hoogte hoe te bewegen in het bewustzijn dat in staat is om de meeste volledig richten op het welzijn van de geheel.

Een focus op het welzijn van het geheel kan alleen plaatsvinden effectief wanneer de mensen begrijpen hoe de verzorgende behoeften van het individu te voldoen.

Dit is wat zal toelaten dat een veilig en duidelijk genoeg om uit te breiden buiten het individu in het dienen van de collectief geheel te voelen.

Jullie zijn allemaal in deze wereldwijde samen te leren.

Je hebt een wereld vol systemen en overheden die is beïnvloed door elke fase van jouw collectieve leren. Het heeft de collectieve onevenwichtigheden die inherent zijn aan elk individu zijn gehouden, bang dat er niemand is op zoek naar "mijn behoeften".

Je bent een wereld die nodig heeft om de bestemming van het hart te zoeken,
het toepassen van de kwaliteiten van het hart om jezelf en elkaar, zodat je kunt leren om angst, schaamte en oordeel te genezen. Dit is wat jou zal toelaten om echt voor te bereiden en tik op het bewustzijn van de ziel, die wordt gehouden in je.

Je hebt een wereld die in de greep van de verdediging, scheiding en controle geweest. Dit is terug te vinden in de macrokosmos van jouw systemen en overheden.

Als je zich verplaatst naar het jaar 2017, zal de ziel beginnen om zichzelf te zaaien in het bewustzijn van het hart vollediger, een poging om je wakker in meer van jouw persoonlijke macht, meer inzicht in het leven en hoe het werkt, en meer van het inspiratie van de hogere niveaus van jouw mogelijkheid.

Deze "1" jaar zal je uitdagen om de bestemming van jouw eigen reizen geworden, daagt je uit om dieper te zoeken, zodat jou bewust van en staan in de waarheid van wat belangrijk is voor je wordt, wat het belangrijkste is, wat jou bereidt bent te staan en wat jouw visie is voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Het is een jaar dat er veel meer van jou nodig is. Houd in gedachten dat alle dingen er zijn om na te denken voor het niveau van jou van bewustzijn dat je hebt gekend, en meer dan ooit, de beperkingen die inherent zijn aan dit niveau van bewustzijn dat werkelijk dieper oplossingen nodig zijn.

Elke persoon is alleen het beste doen ze weten hoe, binnen een bepaald niveau van bewustzijn. Laten we dit toepassen nogmaals op het schoolsysteem. Wanneer je in de 5e klassen waren, had je slechts een bepaald begrip van het leven en een bepaalde diepte waarin je kon bereiken om de uitdagingen van je leven worden geconfronteerd. Wanneer je de middelbare school bereikt, had je een grotere reikwijdte van het begrip en meer hulpmiddelen aan te roepen.

Maar zal je snel ontdekken dat je nodig hebt om dieper te bereiken om toegang te krijgen wat je nodig hebt om oplossingen voor de uitdagingen die je individueel en collectief onder ogen te creëren.

Deze openbaringen van onbalans van je dienst zijn.

Ze moedigen je te laten zien, om te verkennen, om dieper te kijken naar de manieren waarop jouw leven kan versterken vinden. Zij serveren jouw briljant.

Maar in jouw stadium geweest, het gewonde kind zal vaak de schuld, schaamte, af te leiden, te voorkomen en wil om het hoofd voor de heuvels om te voorkomen dat de verantwoordelijkheid voor de uitdagingen aan te gaan.

In te gaan op schuld of ondergedoken zal nooit een oplossing zijn. Dit wordt een jaar waarin veel schuld en schaamte zal stijgen naar de oppervlakte. Dit gaat alleen maar om te laten zien hoeveel gewonde kind bewustzijn is er in jouw wereld.

De ware bevoegd persoon neemt alleen maar in alles wat blijkt in de uitdagingen
en zoekt manieren te vinden om deze onevenwichtigheden van angst, schaamte en oordeel op te lossen te ontdekken. Deze aanmoediging om dieper in jezelf is wat je meer dan ooit zal hebben als je te verplaatsen naar de invloed van de ziel in dit Jaar van de bestemming.

We kunnen in meer detail gaan, maar wij denken niet dat het nodig is. Houden deze eenvoudige dingen in gedachten en laat je om te reageren, om te verkennen, om doelbewust open voor af te stemmen op de ziel die zelf zaaien in je bewustzijn, wordt u goed opgezet.

Dit is een proces dat goed zal doorgaan op jouw levens buiten. Dit is een fase van de evolutie in tegenstelling tot wat je op jullie planeet gekend hebben tot nu toe.

Degenen onder jullie die gewoon opdagen, voorbereid en bereid zijn om verder te zoeken in de diepten van het hart, het beoefenen van alle van de kwaliteiten van het hart dat je je kunt voorstellen, zullen profiteren van de meest in deze tijd van de ziel plaatsen.

Je hebt een enorm potentieel, veel verder dan alles wat jouw logica zou denken vanuit het perspectief van de gewonde kind of zelfs de volwassen natuur je tot nu toe hebben gekend. Je bent oneindige wezens.

Als je nog meer voldoening werkelijkheid wilt, moet je de verantwoordelijkheid nemen voor het leren om dieper te graven, om te reageren en te verkennen, ontdekken en de meest oprechte empowerment bewerkt die je vasthoudt toepassen. Dit is de aanmoediging, de gelegenheid en de kritische behoefte die je gezicht is op dit moment.

Wij blijven altijd dankbaar voor de kans om te delen en om jouw reizen naar het hart te stimuleren, in de ziel, in de liefde van wat alles is.

En nu, zoals we jouw meeste vreugdevolle verlof op te nemen, vragen we zoals altijd dat je niet vergeet om elkaar lief elke stap van de weg. Wees gezegend."

- Gabriël

For more information, as well as important clues for how you can integrate this potential and take advantage of the opportunity that is in our hands, visit my blog at ronbaker.net - ronbaker.net