Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

 

De invloed en focus van Children of Light:

INDIVIDUELE TRAINING

1 - Vormend Onderwijs (Psychotherapie en Bio-energetica)

2 - Reiki en Light Ascension Training in Zelf-meesterschap

3 - Het trainen van Genezers/Raadgevers

BEREIKEN VAN GROTERE GROEPEN

4 - Het leiden van groepen naar Heilige Plaatsen over de Wereld ( voor de planetaire

inwijdingen van Opgang)

5 - Het organiseren van WereldWijde Meditaties

6 - Onderwijs Workshops (in de Verenigde Staten en een aantal andere landen)

7 - Onderwijs en Bemoediging via onze Website (childrenoflight.com)

Ondersteunend Onderwijs

Robert en Ron hebben beide individuele cliŽnten in New York en verschillende delen van de wereld. Dit proces is gericht op het creŽren van een helend evenwicht in de vier energielichamen die onze ervaring in de fysieke wereld vormen - de emotionele, mentale, fysieke en spirituele lichamen. Dit bereidt ieder individu voor op een bewuste ziel/geest verbinding, hen omhoog brengend in een ervaring van hogere niveaus van hun persoonlijk potentieel.

We richten ons tot de vier lichamen met specifieke informatie, gereedschappen en oefeningen, individuen voedend en ondersteunend door de reis van het zich bewegen voorbij het egomasker en lagen van verdediging gevormd door ieder van ons in onze vroege levens.

We laten zien hoe door deze lagen van verwonding heen te bewegen om het hart van het authentieke zelf te bereiken.

Wanneer we ons in een nieuw millennium bewegen, bewegen we ons ook in een Nieuw Tijdperk - Het Waterman-tijdperk. Dit zal de eerste kwantumshift van bewustzijn zijn die we in onze planetaire geschreven geschiedenis kennen. We geloven dat dit de tijd is waarin we ons werkelijk kunnen bewegen in het potentieel waarover Jezus, de Christus ongeveer tweeduizend jaar geleden sprak. "De dingen die ik doe zult gij ook doen en groter dan ik heb gedaan."

Wat betekent dat voor ieder van ons? De meeste van ons hebben onszelf ,alleen beperkt tot een derdedimensie, fysieke werkelijkheid, gekend. Dit laat ons slechts de mogelijkheid in onze levens te creŽren door het controleren en manipuleren van dingen en mensen in onze omgeving - oorzaak en gevolg. Veel mensen ontwaken nu echter tot het feit dat er meer moet zijnÖ

De realiteit van "het iets meer" zal te ervaren zijn, als we leren hoe we het potentieel kunnen ontwaken dat zich al in ons individuele DNA bevindt. Ja, er bevindt zich een enorm potentieel in de eigenlijke cellen van onze lichamen. Wat we ons niet gerealiseerd hebben is dat we alleen toegang krijgen tot dat potentieel als we leren hoe we het kunnen doen ontwaken.

De krachtigste manier om te beginnen is met een begrip dat alles energie is - inclusief alle delen van ieder van ons. We hebben ieder een persoonlijke resonantie, gebaseerd op het niveau van onze persoonlijke energie. Hoe meer we die persoonlijke energie leren omhoog te brengen, hoe hoger we ons bewustzijn en de niveaus van ons persoonlijk potentieel brengen.

Bij Children of Light, onderwijzen we een zeer gebaseerde/ wetenschappelijke benadering tot het werken met de energieŽn van onze fysieke, mentale en emotionele lichamen - zodat we de lagere dichtere energieŽn van onze angst, schaamte en veroordeling die ons zo lang in beperking hebben gehouden kunnen helen. Onze persoonlijke energie op een hoger niveau brengen doet gegarandeerd op een natuurlijke wijze meer van het potentieel ontwaken dat we eerder slapend hebben gehouden in onze eigen lichamen!

Bewegend in een meer vervullend potentieel en naar bewuste scheppers in onze eigen levens wordt meer mogelijk dan we ooit gekend hebben in onze geschiedenis, omdat in deze tijd de energie van onze eigen planeet ook versnelt - om ons te ondersteunen in de volgende natuurlijke fase van onze evolutie. Met gezonde informatie en voedende ondersteuning, is de tijd voor enorme groei en diepere vervulling nu!

Door een serie van inwijdingen of versnellingen, versnelt de energie van onze planeet in een poging ieder van ons te ontwaken tot de multi-dimensionale realiteit van ziel en geest. Op die manier zullen we onszelf kennen als krachtige individuen in een wereld van ťťn zijn en eenheid - bewuste scheppers in onze eigen levens. Bij Children of Light, hebben we al honderden mensen zien ontwaken tot het diepere bewustzijn dat we veel machtiger zijn dan we geloofd hebben. We kunnen beginnen de magie van creatie te leren kennen en aanboren.

We onderwijzen mensen nu meer dan een decennium hoe men oefenen kan met deze energieŽn te werken. We kunnen eerlijk zeggen dat het proces dat Gabriel ons doorgegeven heeft krachtiger is dan alles wat we overal in de wereld gezien hebben, bewijzend steeds weer transformerend en helend te zijn!

Het Trainen van Genezers

Om de groei en uitbreiding van Children of Light mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld om genezers te trainen. Omdat we weten dat dit proces werkt, willen we de mogelijkheid hebben zoveel mogelijk mensen te bereiken. De meeste training tot genezer is tot nu toe gedaan in New York City, we hebben voorbereidingen getroffen genezers te trainen in andere delen van de wereld.

Vanwege de unieke en complete aard van dit proces, hebben we ervaren dat deze training effectief en helpend is voor onze cliŽnten die al psychologen, shamanen of een ander type onderwijzer zijn. Wanneer we ons bewegen in deze tijd van persoonlijk en planetair ontwaken/ opgang, voelen veel mensen zich aangetrokken tot het maken van een verschil in de wereld om hen heen. Deze training biedt een direct pad voor deze poging.

In deze training leren we je hoe je bewust werkt op multi-dimensionale energieniveaus. Zodat je de wetten van energie begint te begrijpen, de geheimen van hoe creatie toegankelijker wordt. Dit proces is erg voedend, maar het is niet ongrijpbaar of kosmisch. We zijn alleen geÔnteresseerd in het doorgeven van een bewust proces dat krachtig is voor ieder individu, gebruikt met integriteit.

Ons trainingsprogramma bevat een 12-stappen proces, dat de 12 krachtcentra van het lichaam opent. Dit bereidt het fysieke lichaam voor op de integratie van het lichtlichaam /merkaba (dat het voertuig is van de ziel en de geest). Dit maakt je klaar voor het verlichten en aanmoedigen van anderen in hetzelfde proces.

Tegen de tijd dat je dit inwijdingsproces hebt beŽindigd, ben je een Reiki Master, Leraar en Licht Ascension Therapeut.

Onderwijs Workshops

Om onze tijd zo goed mogelijk te benutten om dit krachtige proces aan anderen door te geven, richten we onze aandacht meer op dit facet van ons onderwijs. Hoewel we veel mensen in de Verenigde Staten bereiken, zijn we blij te kunnen meedelen dat we al een basis kunnen leggen voor helingscentra in veel landen, zoals in BraziliŽ, Venezuela, Chili, ArgentiniŽ en Mexico.

Dit werk in groepen te doen maakt het de deelnemers mogelijk de exponentiŽle kracht van groepsresonantie te ervaren. Als we beginnen de energie beter te begrijpen zullen we ons realiseren dat we zelfs krachtiger zijn als we samenkomen in liefde dan we zijn door afzonderlijk en defensief te blijven. Deze workshops, aangeboden over veel onderwerpen en aspecten van ons onderwijs, voorzien in een geweldige mogelijkheid te leren hoe je met elkaar intiem bent op manieren die veilig en voedend zijn.

Het leiden van Groepen naar Heilige Plaatsen

(gecoŲrdineerd met Wereldwijde Meditaties)
Dit aspect van ons werk bij Children of Light begon in 1997, toen Gabriel ons begon te informeren over de planetaire inwijdingen of versnellingen die begonnen onze wereld te veranderen. Er is een grote hoeveelheid informatie beschikbaar op andere locaties van onze website die deze ervaring verslaan (in het Engels).

Het is op geen enkele manier mogelijk in een paar worden te delen wat de diepgaande effecten deze reizen op ieder die deelgenomen heeft gehad hebben. We zullen eenvoudigweg delen dat deze reizen plaatsgehad hebben op de primaire planetaire chakra's van energiecentra over de wereld. Net zoals in onze individuele lichamen, is het door onze chakra's dat we onze hogere niveaus van Geest binnengaan en integreren. We plannen deze reizen op specifieke tijden wanneer extreem krachtige energieŽn in deze planetaire chakra's binnenstromen, de stappen van inwijding creŽrend die nodig zijn om ons door ons ontwakingsproces heen te brengen.

Miljoenen mensen zijn samengekomen voor elk van deze gebeurtenissen - over de hele wereld. Lerend dat als wereld samenkomen een direkte impact heeft op de richting van de evolutie van onze planeet.

We danken al diegenen die geholpen hebben het woord te verspreiden en voor het deelnemen aan deze gebeurtenissen. We hebben elkaar nodig om volledig voordeel te halen uit deze helende kansen. We hopen dat ieder van jullie die geÔnteresseerd is erover na zal denken met ons mee te doen aan ťťn van de komende reizen. Gabriel heeft ons geÔnformeerd dat we verder zullen gaan met het maken van "Integratie Reizen" ieder jaar vanaf nu tot 2012.

childrenoflight.com

Omdat je dit leest, weet je dat we een enorme mogelijkheid hebben informatie de wereld over te krijgen door het globale internet. Dit netwerk van technologie heeft letterlijk een weg voor ons gecreŽerd om ons in globaal bewustzijn te verenigen wanneer we ieder ons individuele werk doen om vrij te maken, te voeden en onze angst, defensie en verwonding te helen.

We gebruiken het internet ook als een manier om praktische gereedschappen aan te bieden waarvan we WETEN dat ze nuttig zijn - zoals meditatiecassettes, boeken en video's. We doen er alles aan zoveel mogelijk manieren te creŽren als mogelijk is om dit unieke proces bij zoveel mogelijk mensen te krijgen als we kunnen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009 Children of Light