Welkom
Homepage
 
Gabriel
Gabriel Spreekt

Overzicht 2017 (NEW)

Maandelijks Weerbericht
Maandelijks Vraaq en Antwoord Forum
Ron & Robert Baker/Children of Light
Over Children of Light
Ron Baker's Bio
Robert Baker's Bio
Reizen naar Heilige Plaatsen

Wereldwijde Meditatie

Artikelen/Info
 
Events

Empowered At Last (on English pages)
AWESOME reviews!!!

Links

Kontakt (eng)

Neem deel aanonze mailing list:
English Homepage

 

Reizen naar Heilige Plaatsen

Inwijdingsreizen naar Heilige Plaatsen over de wereld

 

Sinds 1997 reizen we naar heilige plaatsen. Tot nu toe hebben we 12 reizen met 12 wereldwijde meditaties gemaakt.

Dit heeft ons persoonlijk maar ook als planeet in zijn geheel via inwijdingen naar volgende niveaus van ons vermogen - het vermogen van de ziel - doen gaan.

Er zijn zeven inwijdingen, die via een bepaald systeem bekend zijn: De Geboorte, De Doop, De Transfiguratie op de Berg, De Verwerping, De kruisiging, De Wederopstanding en de Opgang. De jaren die nu volgen zullen ons door de zeven niveaus van elk van deze inwijdingen doen gaan en ons voorbereiden op een nieuw tijdperk en nieuwe wereld!

Hou jezelf op de hoogte nu we het middelpunt van deze helende mogelijkheid bereikt hebben…

 

 

1997: De eerste Zeven Beginniveaus voor Alle Inwijdingen

De Geboorte, Reis naar Egypte en Israel

De Doop, energieën bereidden zich voor in Machu Picchu, Peru voor de opening van de Ark des Verbonds

De Transfiguratie op de Berg, Reis naar Machu Picchu, Peru

 

1998:

De Verwerping/ Kruisiging, Reis naar Egypte en Jordanie

De coconvorming (drie dagen in een graftombe), Reis naar Stonehenge, Engeland

 

1999:

De Wederopstanding, Reis naar Tibet, India en Nepal (het einde van de 1e ronde van alle 7 inwijdingen)

 

2000: Tijd van Integratie en Transitie

Reis van Integratie (het verbinden van de eerste drie chakra's om het lagere zelf voor te bereiden op Ascension) -Reis naar Bali
            

Reis van integratie (om een brug te vormen van het lagere zelf tot in het hart) - Reis naar de Maya Tempels van Mexico

 

2001:

Inwijdingsniveaus van de Opgang (niveau één en twee) - Reis naar Egypte

Reis van Voorbereiding (om een brug te vormen van het lagere zelf tot in het hart) - Reis naar de Maya Tempels van Mexico

 

2002: Niveau Drie van het Inwijdingsproces

Transfiguratiereis Terugkeer naar Peru, de hartchakra van de planeet

De Opgang (niveau één en twee) - Reis naar Egypte

 

2003: Overgang naar het Vierde Niveau

                 Reis naar het Oude Birma, de opening van het onderbewuste wanneer de ziel tevoorschijn begint te komen

 

2004: Niveau Vier van het Inwijdingsproces

Middelpunt van het hele Inwijdingsproces – Reis naar Egypte om toegang te krijgen tot het Goddelijke Zielsplan


2005:

Voorbereiding op Niveau Vijf Het hart openen voor het tot Dienst zijn van de Wereld - wat het is en hoe het met ons als individuen over de hele wereld verbonden wordt - Reis naar Bali

 

AANTEKENINGEN VAN GABRIEL over de Planetaire Inwijdingen:

We willen eerst een paar gedachten over Opgang delen, wat het is en hoe het verbonden is met ons als individuen over de wereld. We zijn nu een tijd ingegaan waarin de planeet niet alleen een nieuw millennium ingaat, maar ook de volgende fase van haar evolutieproces. Deze verschuiving houdt een versnelling van energieën in, wat alles op de planeet zal beïnvloeden, inclusief ieder van ons.

In recente jaren zijn er toenemende vibraties of niveaus van licht, stromend in de planeet geweest die vele verschuivingen veroorzaakten. We bewegen uiteindelijk van het Tijdperk van Vissen naar het Tijdperk van Waterman op onze planeet. Dat zal directe invloed op ons allen hebben. Het Vissen Tijdperk is een tijd geweest waarin het patriarchaat, dualiteit en verscheidene vormen van idealisme heersten, zoals religieuze idealen. Dit nieuwe tijdperk zal een tijd zijn waarin we naar balans, één zijn en eenheid bewegen.

Het Aquarium Tijdperk zal gekenmerkt worden door het opstaan van het zielsbewustzijn en een beweging naar een tijd van inwijding op onze planeet voor het eerst in de geschiedenis! Uiteindelijk openen we ons om te bewegen uit de beperking onze wereld alleen als driedimensionale ervaring te beleven. We openen ons uiteindelijk om de hogere aspecten van onszelf te ervaren en ons te bewegen in onze werkelijke persoonlijke kracht. Dat zal ervaren worden door een bewuste verbinding van onze ziel en geest. Dat wordt mogelijk gemaakt als nooit tevoren, tengevolge van deze planetaire inwijdingen of versnellingen van energie.

In het kort, we openen onszelf nu om te ervaren wat zo mooi voor ons vervaardigd werd 2000 jaar geleden - een persoonlijke Ascension en het incarneren van onze God/ Christusbewustzijn in het lichamelijke. Hoe we dat ervaren ligt aan ieder van ons als individu. Eén ding is echter zeker. Het zal doorgaan een tijd van versnelde verandering als nooit tevoren te zijn. Het is belangrijk te realiseren dat dit een planetaire gebeurtenis is, de energieën zullen ons dus ALLEN beïnvloeden, of we kiezen bewust te worden of niet. De keuze van kracht op dit moment is om wat duidelijke gegronde informatie te verkrijgen - zodat we ons bewust en gracieus naar de veranderingen kunnen bewegen.

We hopen dat deze informatie een rol zal spelen in het opstaan van dat bewustzijn.

 Voor meer informatie over deze reizen, hoe ze ieder van ons beinvloeden door specifieke bewegingen en veranderingen in onze lichamen, Ron's boek (Revelations for a Healing World, Boek Eén (eng.) biedt een grote hoeveelheid aan informatie. Het onderzoekt de zeven persoonlijke inwijdingen die je kunt verwachten te beginnen integreren in je leven de volgende zeven jaren. Het is een geweldig gereedschap voor groei en een pro actieve benadering tot gezondheid! (alleen in het Engels)


Deze WereldWijde Meditaties organiseren kost veel werk. Om uit te vinden hoe je kunt helpen of van DIENST kunt zijn, met slechts een beetje van je tijd,
klik hier:

 

 

Copyright © 2009 Children of Light